Diensten

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Onderhoud & renovatie
Nieuwbouw
Uitbreiding

Onderhoud & renovatie

De basis van onze werkzaamheden ligt bij onderhoud en renovatie van woningen en bedrijfspanden. Denk hierbij aan het wijzigen van de indeling van de woning of het kantoor, het renoveren of vernieuwen van keuken of badkamer of het vervangen van de kozijnen in hout, kunststof of aluminium. Ook interieurbetimmering of bijvoorbeeld een kamer-en-suitekast behoren tot de mogelijkheden. Advisering en vakmanschap staan hierbij altijd centraal!

Onze werkwijze bestaat uit een persoonlijk gesprek waarin uw wensen uitgebreid aan de orde komen. Weet u nog niet precies wat u wilt? Uiteraard kunnen wij u vakkundig adviseren over de mogelijkheden. Onze jarenlange ervaring staat garant voor een goede kijk op wat wel en niet mogelijk en noodzakelijk is.

Als uw wensen geïnventariseerd zijn maken wij een scherpe offerte waarin we alles overzichtelijk op een rij zetten. Indien u akkoord gaat met de offerte kunnen de materialen besteld worden en worden de werkzaamheden ingepland. Tijdens het gehele bouwtraject blijven wij uiteraard met u in gesprek over de voortgang en of alles naar wens en volgens afspraak verloopt.

Alle werkzaamheden kunnen door of via ons worden geregeld inclusief installaties, zonwering, schilderwerk en dergelijke. Wij werken samen met gerenommeerde onderaannemers uit de regio maar als u voorkeur heeft voor een specifieke installateur is dat uiteraard geen probleem.

Enkele voorbeelden

Kamer-en-suitekast in nieuwbouwwoning

Renovatie woning Rivierdijk Sliedrecht

Dakopbouw Prof. Snelliusweg Sliedrecht

Dakopbouw Vermeerstraat Sliedrecht

Nieuwbouw

Ook voor kleinschalige nieuwbouw van woningen en bedrijfspanden bent u bij Bouwbedrijf Visser aan het juiste adres. Wij kunnen u in het gehele traject begeleiden en ontzorgen u waar nodig in alle facetten van de bouw. Heeft u al een ontwerp maar nog niet de juiste aannemer gevonden? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en wij helpen u graag verder.

Complete nieuwbouw van woningen of bedrijfspanden vraagt een iets andere aanpak dan de wat kleinschaligere werkzaamheden als uitbreiding, renovatie of onderhoud. Voor nieuwbouw is altijd een vergunning noodzakelijk en over het algemeen is er ook een architect betrokken bij het ontwerp.

Deze heeft uitgebreide tekeningen en een bestek gemaakt en meestal ook de bouwvergunning al geregeld voordat wij in beeld komen. Hebt u nog geen architect dan is het ook mogelijk dat wij een architect inschakelen waarna in bouwteamverband de plannen gerealiseerd kunnen worden.

Op basis van de tekeningen en het bestek kunnen wij een begroting maken. Indien er onduidelijkheden in de gegevens staan zullen wij met u en de architect rond de tafel gaan zitten om de zaken door te spreken en eventuele bezuinigingsvoorstellen door te nemen. Onze voorkeur gaat uit naar zo kort mogelijke lijnen en de bouw op basis van overleg en vertrouwen. Onze jarenlange ervaring staat garant voor een vakkundig uitgevoerde bouw, u krijgt bij Bouwbedrijf Visser altijd waar voor uw geld!

Enkele voorbeelden

Kamer-en-suitekast in nieuwbouwwoning

Nieuwbouw en renovatie bedrijfspand Bolier Dordrecht

Nieuwbouw woning Rivierdijk Hardinxveld-Giessendam

Nieuwbouw dubbel woonhuis Rivierdijk Hardinxveld-Giessendam

Uitbreiding

Indien u ruimte te kort komt in uw woning of bedrijfspand bieden wij de mogelijkheid tot het maken van een aanbouw of een dakopbouw aan of op de woning of het uitbreiden van uw kantoor of loods. Dit kan naar aanleiding van een ontwerp van uw architect maar wij kunnen ook in overleg met u zelf het ontwerp maken en de bouwvergunningaanvraag regelen.

Voor een aanbouw of dakopbouw aan of op uw woning of uitbreiding van uw kantoor of loods is meestal een bouwvergunning noodzakelijk. U kunt het ontwerp en de aanvraag overlaten aan een architect maar wij kunnen dit ook voor u verzorgen. Na het persoonlijk gesprek waarin uw wensen uitgebreid aan de orde zijn gekomen maken wij eerst een schetsontwerp wat wij met u bespreken.

Gaat u akkoord met het ontwerp dan werken wij de schetsen uit tot bouwtekeningen die wij voor u indienen bij de gemeente. Uiteraard valt het eventueel wijzigen van de tekeningen vanwege aanvullende eisen van de gemeente ook onder de dienstverlening. Als de bouwvergunning is verleend kunnen de materialen besteld worden en worden de werkzaamheden ingepland.

Alle werkzaamheden kunnen door of via ons worden geregeld inclusief installaties, zonwering, schilderwerk en dergelijke. Wij werken samen met gerenommeerde onderaannemers uit de regio maar als u voorkeur heeft voor een specifieke installateur is dat uiteraard geen probleem.

Enkele voorbeelden

Aanbouw Adriaan Volkersingel Sliedrecht

Aanbouw Binnendamseweg Giessenburg

Uitbouw Hopper Sliedrecht

Uitbouw Hopper Sliedrecht